Útkeresés

Ez a blog a második próbálkozásom a bloggerkedésre. Azért hoztam létre, mert néha szükségét érzem, hogy kiírjam magamból a gondolataimat.

Friss topikok

Érzések....

2014.06.16. 14:55

szerző: Kitty_0731

Amikor nem tudod mit akarsz. Amikor összesodor valakivel az élet, vagy összesodornak a körülmények, de fogalmad sincs, hogy mi dolgotok van egymás mellett, és mikor kezdesz rájönni, akkor teljes letaglózás, és megint nem tudod, hogy most mit is kezdj vele...miért van ott ahol....A baj ezzel akkor van igazán, mikor 2 ből 2 nem tudja.... :/ Te sem tudsz választ adni az ő kérdéseire és ő sem a tieidre, de mégis valami külső, láthatatlan erő húz felé. Csak azt tudod, hogy kell, hogy az életed része legyen, kell hogy tapasztalj tőle, és mellette, de fogalmad sincs, hogy miért éppen ő, mikor tulajdonképpen szinte minden ellenetek játszik, semmi nem szól mellettetek.

Most ez a tapasztalat van előttem, az érzésem azt súgja, hogy kis idő múlva fogok tanulni valamit, de nm tudom hogy mit. Azt sem tudom megéri-e a kitartás, és a "küzdelem". De biztos megéri, még akkor is ha a vége pocsék... :/

 

decision.jpg

Címkék: párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittyutkeresesei.blog.hu/api/trackback/id/tr226305999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása